Skip links

۹ نکته برای تبلیغ موثر در بازار هدف

ممکن است برای کسب و کارتان سال هاست که زحمت می کشید اما با وجود مشتریان زیاد، یک نام آشنا نشده اید. شاید فکر کنید محصول یا خدمتی که ارائه می دهید شایستگی چنین نامی را ندارد اما اشتباه می کنید. گناه نام آشنا نبودن محصولتان را بر عهده خط تولید یا مجموعه ای که سازمان دهی کرده اید نیندازید؛ مقصر اصلی شمایید که با صدای بلند نام کسب و کار و قدرت خارق العاده اش را به زبان نیاورده اید.

در این مقاله ما به شما پرقدرت ترین بلندگوی جهان را هدیه می دهیم تا تنها با اندکی هزینه بیشتر و کمی فکر و خلاقیت، بتوانید موفقیت کسب و کارتان را به توان ده برسانید.

۱- به بازار هدف توجه کنید

در مورد چه موضوعی می خواهید تبلیغ کنید؟ قرار است یک شیشه بچه را معرفی کنید یا می خواهید در مورد یک جعبه بیسکویت حرف بزنید؟ برای اینکه اطلاع رسانی موفقی داشته باشید و بتوانید مخاطب را به سمت بازارتان هدایت کنید، باید قبل از هرچیز گروه هدف خود را انتخاب کنید. شما باید به خریداران اصلی محصول توجه کنید، مهم نیست چه کسانی مصرف کننده نهایی محصول شما هستند.
مثلا وقتی آگهی یک شیشه بچه را طراحی می کنید، مصرف کننده محصول شما نوزادان هستند اما قطعا این گروه خریداران شما نیستند. خریداران شما مادرانی هستند که به فکر غذای بچه های شان هستند پس باید در محلی آگهی دهید که تعداد بیشتری از مادران از آن عبور می کنند و همین طور سبک اطلاع رسانی تان را طوری انتخاب کنید که بتواند برای یک مادر جالب باشد و توجه آن را به خود جلب کند.

article_image_one_604.jpg


۲- دغدغه های خریدار را نشانه بگیرید

گذشته از انتخاب بهترین محلی که گروه هدف شما در آن حضور دارند، باید حواس تان به شیوه طراحی پیام هم باشد. زمانی که گروه هدف شما مادران هستند، باید پیام تان را طوری طراحی کنید که به سوالات اصلی و همیشگی آن ها پاسخ داده شود. ذهن زنان آرام و لطیف است و ذهن مردان براساس دو دو تا چهار تا کار می کند، پس اگر می خواهید به یک خانم پیام بدهید، از قدرت عاطفه و نگرانی های احساسی اش کمک بگیرید و اگر می خواهید یک مرد را تحت تاثیر قرار دهید، روی قوه منطق و توانایی محاسباتی او تمرکز کنید.

۳- دایره المعارف نباشید

تکلیفتان را با خودتان روشن کنید؛ قرار نیست برای همه کس، همه چیز باشید; برای چه کسی حرف می زنید و قرار است چه مشکلی را حل کنید. اجازه دهید که موسسه های دیگر، باقی مشکلات را حل کنند و شما تنها تمرکزتان را روی یک موضوع بگذارید و برای جا انداختنش با کمک تبلیغات تلاش کنید.

۴- با مخاطب همزبان شوید

با مخاطب به زبان خودش حرف بزنید و به او فخر نفروشید و نخواهید فهم و سوادتان را به رخش بکشید. اگر مخاطب شما یک خانم خانه دار است، سادگی او را درنظر بگیرید و اگر مدرس دانشگاه است، سال ها تلاش او را در محیط های علمی نادیده نگیرید. اجازه دهید که او خودش را جزئی از سازمان شما بداند و از این همزبانی لذت ببرد.

۵- با یک نگاه شکارش کنید

سعی کنید خیلی وارد حاشیه ها و جزئیات نشوید و یک تصویر یا جمله ساده را انتخاب کنید که با یک بار دیده شدن، فهمیده می شود و در ذهن می ماند. به طور کلی پیام تبلیغاتی موفق، پیامی است که می تواند در نخستین نگاه مخاطب را به خود جذب کند . حالا وقت آن است که یک نقطه طلایی در تبلیغ تان وارد کنید؛ از قدرت احساسات و هم ذات پنداری مخاطب برای در یاد ماندن تبلیغتان استفاده کنید و او را درگیر آگهی ای کنید که مقابلش قرار دارد.

۶- برای مخاطب دانه بپاشید

استفاده از الفاظ را کنار بگذارید و گمان نکنید اگر نکته ای که در کسب و کارتان هست، در تبلیغتان نیاید، دیگران شما را ضعیف فرض می کنند. سعی کنید در تبلیغ تان نقاط طلایی کسب و کار و تفاوت هایش با هم صنف هایتان را مختصر و مفید روشن کرده و کاری کنید که مخاطب برای کسب اطلاعات تکمیلی خودش پیگیر شما باشد. فکر نکنید اگر وارد جزئیات شوید و خیلی حاشیه پردازی کنید، تبلیغتان موفق می شود، بلکه برعکس. کوتاه حرف بزنید و تنها از شعارهای تکان دهنده و به یاد ماندنی کمک بگیرید.

۷- تبلیغ تان را محک بزنید

ممکن است تبلیغ شما نتواند از پس مخاطبان سخت گیر بر بیاید، تصور نکنید پیام یا تصویری که طراحی کرده اید، همیشه موفقیت آمیز پیش می رود. اول ببینید آگهی هایتان در دوره های قبل چقدر باز خورد به همراه داشته و بعد برای تکرار شان اقدام کنید. شاید مجبور باشید شیوه تبلیغ تان را اصلاح کنید و شاید هم نیاز داشته باشید رسانه تبلیغاتی تان را تغییر دهید؛ پس فکر نکنید شکست یک تبلیغ به معنای شکست تمامی تبلیغات است.

۸- به جای نوشتن نقاشی کنید

تحقیقات ثابت کرده تعداد طرفداران تبلیغات تصویری دو برابر طرفداران تبلیغات نوشتاری است. در واقع محققان این حوزه می گویند مردم چندان حوصله خواندن متن را ندارند و ترجیح می دهند با درک یک تصویر تاثیرگذار به سمت یک محصول یا خدمت بروند پس همانطور که گفتیم زیاد پرحرفی نکنید و سال ها تجربه تان را در یک متن به مخاطب ارائه کنید.

۹- با ۷ قلاب به ذهن مخاطب چنگ بزنید

  1. دوست دارید با این تبلیغات به چه نتیجه ای برسید؟ اصلی ترین هدف کسب و کار شما چیست؟ این موضوع به شما کمک می کند تا بهترین و موثرترین پیام تبلیغاتی را طراحی کنید.
  2. بگذارید هر چند وقت یک بار با یک حرف تازه و یک شعار تازه به مخاطب تان نزدیک شوید، همه حرف های تان را در یک پیام نزنید.
  3. حالا نگاهی دوباره به محصول یا خدمتی که ارائه می دهید بیندازید. برای تبلیغات به مصرف کننده تان توجه زیادی نکنید بلکه ببینید چه کسی مشتری اصلی محصول تان است و همان را مخاطب قرار دهید.
  4. پرحرفی نکنید. مخاطب امروز برای خواندن جملات طولانی و دلایل پرپیچ و تاب شما فرصت ندارد پس اصلی ترین حرف را به مختصرترین شکل بیان کنید.
  5. این شمایید که باید سمت او بروید، انتظار نداشته باشید مخاطب برای دیدن تبلیغ تان قدمی بردارد. پس هر جا که فکر می کنید جمع زیادی از گروه هدفتان آنجاست، تبلیغات تان را هم به آنجا ببرید.
  6. محصول شما قرار است چه حسی را در مخاطب ایجاد کند. غم؟ شادی؟ ترس؟ امنیت؟ هر کدام از حواس او که مد نظرتان است را نشانه بگیرید و تا می توانید آن را قلقلک دهید.
  7. شعار تبلیغاتی تان را با تصویر آن هماهنگ کنید. سعی کنید پیام های تان با هم هماهنگ باشند و پیام های متفاوت را برای فرصت های متفاوت بگذارید.

Leave a comment

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
خانه
فروشگاه
مقالات
جست و جو
Explore
Drag