پرش لینک ها

۸ دلیل برای رهایی از ترس شروع کسب و کار جدید

بررسی ای که سازمان انگلیسی‎ Enterprise Insight ‎انجام داده درباره این نکته بحث کرده که ادبیات کارآفرینی در دهه ۱۹۸۰ شروع شده ولی دیگر تغییری نکرده و در آن دوره کارآفرینان قدیمی سعی کردند راهی برای نسل بعدی باز کنند. این سازمان می گوید کارآفرینان جوان اغلب تمایل دارند که جایگاه خود را در دنیا پیدا کرده و اثری از خود باقی بگذارند .

اما این ادبیات که مناسب دوره کنونی نیست و ترس از شکست و فشاری که از سوی خانواده، معلم و دوستان برای پیدا کردن شغل بر جوانان وارد می شود، باعث شده که آن ها از محقق کردن ایده هایشان چشم پوشی کنند‎.جوانان معمولاً به خاطر ترس از شکست و ناکامی و نداشتن سرمایه یا فشاری که روی آن هاست، یک کار مستقل را شروع نمی کنند و محققان بر این باورند که مهمترین دلیل این ترس این است که جوانان امروز الگوی مناسبی از کارآفرینان جوان گذشته ندارند که از آن ها پیروی کنند‎.در اینجا این فرض وجود دارد که اکثر جوانان فاقد مهارت های تجارتی و کاری هستند از این رو باید کسی مستقیماً آنان را هدایت کند و به آن ها یاد دهد که چگونه در این عرصه فعالیت کنند و سیاست گذاران باید بدانند که اگر جوانان حمایت شوند و به کارآفرینی تشویق شوند، بسیاری به شروع یک کسب و کار جدید تشویق می شوند‏‎.این به آن معنی است که باید شبکه ای منسجم برای جوانان ایجاد شود که بر تحقق ایده های جوانان، ارتقای الگوی موجود و خلق فرصت های کاربردی و عملی تأکید و تمرکز دارد‎.

article_image_one_203.jpg

این سازمان همچنین به ایجاد یک استرتژی ملی برای توسعه کسب و کار در میان جوانان پرداخته است. مدیرارشد اجرایی این سازمان می گوید: “ادبیات و مفاهیم دهه ۱۹۸۰ اکنون جوابگوی نیازهای نسل جوان نیست‎.

‎اکنون دو دهه از خلق این ادبیات گذشته ولی ما هنوز از آن دست برنداشته ایم و از همان کارآفرینان برای توسعه کسب و کار در سال ۲۰۰۶ استفاده می کنیم. او اضافه می کند: “البته ما نمی گوییم که نمی توان از کارآفرینان آن سال ها چیزی یاد گرفت اما نکته اینجاست که جوانان بیشتر از افراد هم سن و کسانی که متعلق به نسل خودشان باشند الگو می گیرند و گفته های آن ها را بیشتر قبول دارند.” او می گوید که نسل جدید افراد جوان که مشتاقند اثری از خود به جا بگذارند و جایگاه خود را پیدا کنند، به درستی نمی دانند که یک کسب و کار واقعاً چیست‏‎.به گفته این مدیر، فرهنگ جوانان تغییر کرده است و ما باید معنیکسب و کار” را دوباره تعریف کنیم تا برای انگیزه ها و آرزوهای آن ها معنی دار و با مفهوم باشد. نباید از دیدگاهی که اصلاً مطابق نیازهای روز نیست به آن ها نگاه کنیم. ترس از شکست و نوع سیستم آموزشی باعث می شود که جوانان به کارهای مطمئن که ریسک آن ها کم است تمایل داشته باشند تا به جستجوی فرصت های جدید بپردازند‎.

او اضافه می کند: “ما باید فرهنگی را رواج دهیم که جوانان فعالانه در پی محقق ساختن ایده ها و آرزوهایشان باشند‎.”

با نزول وضعیت اقتصادی جامعه دانشجویان مراکز آموزش کارآفرینی با ترک کلاس های خود روانه کلاس هایی می شوند که به نظرشان می تواند آینده ی مطمئن تری برای آن ها داشته باشد. در زیر ۸ دلیل برای رهایی از ترس شروع یک کسب و کار آمده است‏‎:

۱- تجربه کسب می کنید: شروع و اداره کسب و کار شخصی راهی است به سوی کسب تجارب ارزشمند‎.

۲- چیزی از دست نمی دهید: اکثر دانشجویان هزینه های خود را از طریق والدینشان تهیه می کنند و به طور کلی آن ها موظف به پرداخت هزینه های زندگی نیستند. به همین دلیل در بدترین شرایط حتی اگر کسب و کار شما با شکست رو به رو شود، شما تجاربی خواهید داشت که شانس موفقیت شما را در آینده افزایش خواهد داد و اتفاق خوبی که می توانید انتظار آن را داشته باشید، آن است که به سرمایه دار بزرگی تبدیل شوید‎.

۳- طبق گفته ی “توماس استینلی” و “ویلیام دنک” نویسندگان کتاب “مغز میلیونر”، ۳/۲ میلیونرها کارآفرین هستند: اگر شما به فکر کسب و پول بسیار هستید، باید کارآفرین باشید. به این ترتیب شما علاوه بر حقوق از مزایا و محاسن زیادی برخوردار خواهید شد، شما حتی می توانید طرح کسب و کارتان را بفروشید. “مایکل فاردیک”، کارآفرین جوان موفق، در ۱۶ سالگی توانست طرح شغلی خود را به قیمت یک میلیون دلار بفروشد‎.

۴- ارزش و اعتبار شما افزایش می یابد: شروع کسب و کار در دوران تحصیلی تان، ارزش چیزی که از آن به شما تعبیر می شود، را افزایش خواهد داد. برای مثال یک فرد معتبر می تواند کتابی را به چاپ برساند یا در شرکت ها و ادارات به مقامات بالا دست یابد‎.

۵- ایجاد و انجام یک کسب و کار سودمند در مدت زمان طولانی نسبت به استخدام شدن در شغلی ریسک کمتری را متوجه شما می کند.:برای مثال کافی است فقط به آمارهای اقتصادی اخیر توجه کنید. ده ها هزار نفر از کار اخراج شده اند. اما من می توانم تضمین کنم که صاحبان کسب و کارهای سودمند، هنوز مشغول کار خود هستند. آن ها آخرین کسانی هستند که در طوفان های اقتصادی غرق می شوند. صاحبان کسب و کار موقعیت های زیادی برای جذب و دریافت پول دارند، در حالی که حقوق شما به عنوان یک کارمند استخدام شده، تنها از یک مسیر تامین می شود و این همان جنبه ریسک پذیر بودن مسئله می باشد‎.

۶- شما خیلی چیزها در مورد خودتان یاد می گیرید: چیزهایی می آموزید که هرگز در مدرسه به شما آموزش داده نمی شود. علاوه بر این کارآفرینی ترکیبی از تمام سیاست های مورد نیاز برای یک شغل است و نیازمند اطلاعاتی در مورد بازاریابی، حسابداری، مدیریت و اجرا می باشد و داشتن اطلاعاتی در مورد این مسائل دید شفاف و روشنی نسبت به اطراف تان به شما می دهد و شما می توانید در مورد رشته ی تحصیلی مورد علاقه تان در آینده و همچنین هدف هایتان بهتر تصمیم بگیرید‎.

۷- صاحب اختیار هستید:قوانین را شما تعیین می کنید. این شما هستید که ساعات کاری و افراد مورد نیاز را انتخاب می کنید. شما می توانید کسب و کارتان را مطابق با علایق تان بسازید. اگر به هنر علاقه مند هستید، کسب و کاری مربوط به طراحی ایجاد کنید، اگر به بازاریابی علاقه دارید، کالایی را انتخاب یا تولید کنید و آن را بفروشید و اگر به نویسندگی علاقه دارید، کتابی بنویسید و آن را منتشر کنید و به فروش برسانید‏‎.

۸- شما بزرگ می شوید:من به شخصه به سبب ایجاد کسب و کار، از نظر فکری رشد بسیاری کردم. پیش از این به سختی در مقابل یک جمع سخن می گفتم ولی اکنون یکی از مواردی است که بسیار به آن علاقه دارم. کسب و کار من سبب شد که خیلی چیزها در مورد خودم یاد بگیرم. من اکنون می دانم که برای همیشه می توانم کارآفرین باشم و به موفقیت دست یابم‏‎.

ارسال دیدگاه

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
خانه
فروشگاه
مقالات
جست و جو
Explore
Drag