Skip links

۶ نکته از کارآفرینان بزرگ دنیا

در قلب هر کسب وکار موفق یک ایده بزرگ وجود دارد. داشتن ایده های بزرگ کارآفرینی نیازمند یک فرمول جادویی نیست. اما این به این معنی نیست که هیچ فرمولی برای آن وجود ندارد. برخی از آنها به قدری ساده هستند که تعجب می کنیم چرا قبلا به فکر کسی نرسیده است. برخی ازآنها هم به قدری تحولگرا هستند که تعجب می کنیم چگونه به فکر کسی رسیده است .

اما این ایده های بزرگ یک حکم ثابت را اجرا نمی کنند و باعث می شوند بسیاری از کارآفرینان بالقوه این سوال رایج را از خود بپرسند :این ایده چگونه به ذهن کسی رسیده و ما چطور می توانیم همین ایده های جادویی را پیاده کنیم؟ برای پاسخ به این گونه سوالات، بهترین راه استفاده از نظرات کارشناسان و کارآفرینان حوزه کسب وکار می باشد، کسانی که داستان های موفقیت بی شماری را شنیده اند یا داستان های موفقیت خود را ثبت کرده اند. آنها از هر منبعی، از معماهای روزانه گرفته تا احساسات موثر و ذهن ناخودآگاه خود الهام گرفته اند .

۱- دیوید کوهن، موسس و مدیرعامل شرکت تک استارز:

مسائلی که شما را ناراحت می کند جدی بگیرید .ایده اولیه راه اندازی یک کسب وکار معمولا با مشکلی شروع می شود که باید آن را حل کرد. این ایده ها در زمانی که در جای مطلوبی نشسته اید و قهوه می نوشید و در مورد زندگی تفکر می کنید ظهور نمی کنند، بلکه خودشان را زمانی نشان می دهند که به سختی در حال کار کردن روی مساله خاصی هستید . به عنوان مثال، ایده تشکیل یکی از شرکت هایم به نام ایرفیدر، زمانی شکل گرفت که به اخباری در مورد موسیقی مورد علاقه ام نیاز داشتم و نمی توانستم این اخبار را پیدا کنم. بنابراین در این شرکت سرویسی را ایجاد کردم که موسیقی های موجود در کامپیوتر شما را چک می کند و سپس اخبار مربوط به آن را از طریق اینترنت در اختیار شما قرار می دهد.

article_image_one_497.jpg

۲- ویوک وازوا، معاون انجمن علمی و نوآوری دانشگاه سینگولاریتی:

هیچ گاه برای کارآفرینی دیر نیست. داستان های موفقیت مارک زوکربرگ در فیسبوک، پائول آلن و بیل گیتس در مایکروسافت، استیو و وزنیاک و استیو جابز در اپل، باعث می شوند برخی افراد فکر کنند که داشتن ایده های بزرگ فقط مختص افراد جوان است. اما کارآفرینان عرصه تکنولوژی که به سرعت به شهرت و ثروت رسیدند، در ابتدا خارج از این حوزه بوده اند. یک کارآفرین به طور معمول فردی میانسال و حرفه ای است که نیازهای بازار را می داند و شرکتی را با پس انداز خودش تاسیس می کند. تحقیقی که تیم شرکت من در سال ۲۰۰۹ انجام داد، مشخص می کند که میانگین سنی یک کارآفرین موفق در صنایع پیشرفته مانند کامپیوتر، پزشکی وهوافضا، ۴۰ سال است.

۳- آنگلا بنتون، موسس و مدیرعامل شرکت نیومی:

در زندگی حضور فعالی داشته باشید .طوفان ذهنی خود را با مشکلاتی آغاز کنید که شخصا در آن سرمایه گذاری کرده اید .راه اندازی یک کسب وکار کار بسیار سختی است و نیاز به فداکاری خالصانه ای دارد که از اشتیاق شخصی شما نشات می گیرد. سوال بزرگ بعدی که با آن مواجه می شوید این است که «چگونه؟» شکل گیری ایده ها و نوآوری های بزرگ وقتی صورت می گیرد که فکر اولیه خودتان را به شیوهای متفاوت از دیگران اجرا کنید. یک راه مهم برای انجام این کار این است که فراتر از صنعت حوزه فعالیتتان را بنگرید و ببینید دیگران چگونه مشکلاتشان را حل می کنند . رویکردهایی که برای آنها یک کار روتین است، ممکن است برای شما غیرمعمول باشد و جرقه ایده های بزرگ را در ذهن شما روشن کند . همچنین بیشتر فعالان کسب وکار جنبه خلاقانه افراد را نادیده می گیرند تا زمانی که واقعا به آن نیاز پیدا کنند. اطمینان از اینکه زندگی شما توازنی از هنرهای مختلف است، روش مهمی برای درگیری خلاقانه با امور است. در دنیایی که ما زندگی می کنیم، گفتن این جمله که «در زندگی حضور فعال داشته باشید» از عمل کردن به آن ساده تر است. یعنی کارهای ساده ای مثل نوشیدن یک فنجان قهوه می تواند با پاسخ دادن به ایمیل ها یا مدیریت برنامه ها همراه شود.

۴- بن بالدوین، از موسسین و مدیرعامل شرکت کلیرفیت:

بگذارید ناخودآگاه شما کارها را انجام دهد. وقتی ذهن شما از وظایف تکراری و خسته کننده پر شده، می تواند ناخودآگاه شما را به لحظه کشف ایده جدید سوق دهد. این اتفاق برای من رخ داد. مدل کسب وکار شرکت کلیرفیت که به شرکتها روش های ساده ای برای جذب نیرو و پیش بینی تناسب شغلی ارائه می کند، در حالی به ذهن من خطور کرد که با سرعت ۱۲۰کیلومتر در ساعت در حال رانندگی بودم و اصلا به کار فکر نمی کردم . ضمیر ناخودآگاه در نهانگاه ما عمل می کند و به صورت نامحسوس بر نتیجه بسیاری از تفکرات ما اثر می گذارد. بنابراین، در اوج درگیریهای شغلی لحظه ای به خودتان استراحت بدهید و از هوای تازه استفاده کنید، چون در این صورت ذهن شما بهتر می تواند مشکلات را حل کند و راه حل هایی به ذهن شما می رسد که قبلا به آنها فکر نکرده بودید .

۵- برایان اسپالی، موسس و مدیر عامل شرکت ترانک کلاب:

به مشکلات عملی خود بتازید. هر زمان از خدمات یک شرکت یا تجربه خود به عنوان مشتری ناراضی هستید، یا احتیاج به محصولی دارید که هیچ شرکتی آن را ارائه نمی کند و در هیچ کجا نمی توانید آن را بیابید، این نکات را یادداشت کنید. بعد از خودتان بپرسید، آیا خودم میتوانم این مشکل را حل کنم؟ چقدر وقت و سرمایه نیاز دارم تا ایده خودم را آزمایش کنم؟ همان طور که اندی راشلف، استاد دانشمندم در دانشگاه استنفورد مرا تشویق کرد «مطمئن شوید می توانید سریع و ارزان شکست بخورید.» زمانی که در دانشکده کسب وکار بودم، ایده های بزرگ زیادی داشتم .یکی از آنها تاسیس یک شرکت داخلی خدمات هوایی بود که میلیونها دلار سرمایه و چند سال زمان نیاز داشت. من تصمیم گرفتم فرصت دیگری را دنبال کنم که کم هزینه تر باشد و زودتر نتیجه بدهد؛ یعنی شرکت تولید پوشاک به نام بونوبوس. در آخر، با صرف تنها ۹ ماه زمان و ۱۵ هزار دلار سرمایه، توانستم بازخورد مناسب بازار را دریافت کنم.

۶- ویکتور هوانگ، از موسسین و مدیر عامل شرکتT2

به فضاهای مرموز سرک بکشید . کارآفرینانی که می خواهند ذهن خود را به چالش بکشند، باید به دنبال مسائل غیرعادی باشند. بنابراین مسائل عجیب را ببینید و بشنوید. من از مشاهده اسناد مبهم و گوش دادن به پادکست های غیرعادی لذت میبرم. یافتن ایده های جالبی که فقط نیازمند کمی تکاپوی بیشتر شما هستند، هیجان انگیز است . وارد فضاهای عجیب و جالب شوید. من همیشه به مناطق دورافتاده حومه شهر، فروشگاه های بزرگ و انجمن های دانشگاهی می روم. وقتی بدون داشتن هدف خاصی در محیطی قدم می زنید، مسائل به شیوه تازه ای به چشم شما می آیند. همچنین با افراد عجیب گفت وگو کنید. شروع مکالمه با افرادی که با شما فرق دارند، کار بسیار تاثیرگذاری است. من هنوز مکالماتی را که سال ها پیش با افراد غریبه داشتم و تاثیر این مکالمات را به یاد می آورم.

Leave a comment

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
خانه
فروشگاه
مقالات
جست و جو
Explore
Drag