پرش لینک ها

طراحی سایت پارالاکس

طراحی سایت پارالاکس یکی از جدیدترین گرایشات در طراحی وب سایت است که با ایجاد نوعی عمق در درون صفحه، صفحه را پویا نمایش می دهد. در واقع ریشه استفاده از تکنیک پارالاکس ، طبیعت است که در آن با اسکرول کردن در صفحه اتفاقات خاصی مانند تغییر زاویه دید،حرکت بک گراند صفحه در جهت موافق یا مخالف اسکرول با سرعت های مختلف  اتفاق می افتد.

این ویرایش و تغییرات جدید در طراحی سایت پارالاکس نام دارد.
طراحی وب سایت هایی با تکنیک پارالاکس یکی از زیباترین نوع طراحی وب سایت در حال حاضر می باشد. پارالاکس یک تکنیک می باشد که با استفاده از کدهای HTML۵ و CSS۳ وJQuery می باشد. از وب سایت های پارالاکس می توان برای تبلیغات و معرفی محصولات استفاده نمود .
پارالاکس در لغت به معنای اختلاف بین دو نقطه است که به صورت مشخص معلوم میباشد و همینطور در طراحی سایت پارالاکس یعنی تغییر کاملا مشخص بین دو عنصر یا مربع می باشد.

مزایای اصلی طراحی سایت پارالاکس

از مزایای اصلی طراحی سایت پارالاکس می توان به این مورد اشاره کرد که اجازه می دهد یک وب سایت فقط با حرکت اسکرول ماوس با بازدیدکنندگان خود در تعریف یک موضوع و داستان همراه شود. این روش بسیار کارآمد است مخصوصا در مورد بازدیدکنندگانی که دوست ندارند صفحات بسیار زیادی را برای یافتن مطالب مورد نظرشان مرور کنند.
مثلا هنگامی که در قطار نشسته و به بیرون نگاه میکنید، سبزه های نزدیک ریل در دید شما سریعتر از درختان دوردست تر حرکت میکنند. این به دلیل عمقیست که تصویر در دید شما دارد. از همین تکنیک در بازی های کامپیوتری نیز وجود دارد، برای مثال شما حس میکنید با پرتاب تیر به فاصله دورتر منتقل می شوید، در حالیکه این یک بازی دو بعدی است و عمق تصویر در بازی های سه بعدی معنا دارد. این همان تکنیک پارالاکس است. در طی دو سال گذشته این تکنیک نیز به سمت طراحی وب سایت آمده است.

از دیگر مزایای طراحی سایت پارالاکس می توان به این مورد اشاره کرد که شرکت ها و کارخانجات و برندها را قادر می سازد تا یک تصویر منحصر به فرد و متفاوت از خودشان توسط وب سایت شان ارائه دهند. یک سبک ارتباطی پویا توجه بازدیدکنندگان را بیشتر از یک وب سایت منظم جلب میکند و جمعیت جوان را که دنبال تجربه های متفاوت هستند جذب خواهد کرد.
از تکنیک پارالکس اولین بار در دهه ۱۹۴۰ برای نمایش عمق در بازی های دوبعدی ویدئویی ایجاد شد. بعد ازآن در دهه ۱۹۸۰ این روند محبوبیت بیشتری پیدا کرد. امروزه این گرایش به عنوان بخشی از ویژگی های اسکرول کردن در طراحی وب سایت ها به کار می رود که در آن عکس پیش زمینه صفحه ازعکس بالاتر آن آرام تر حرکت می کند. این گرایش تقریبا از گرایشات جدید و جالب در طراحی وب سایت به شمار میرود.
استفاده از تکنیک پارالاکس در طراحی سایت ها جدید بسیار مرسوم شده است زیرا توقعات کاربران از آنچه که در مرورگر خود مشاهده میکنند بسیار بالا رفته است . کاربران دوست دارند وب سایت هایی را ببیند که هیجان بیشتری برایشان داشته باشد درنتیجه استفاده از تکنیک پارالاکس یکی از انتخاب های بسیار مفید برای این موضوع است . وب سایت هایی با دیزاین پارالکس بیشتر در ذهن کاربر وب سایت می ماند.در تکنیک پارالاکس عکس ها در بعدها و سرعت های مختلف به نمایش در می آیند که باعث ایجاد عمق در صفحات میشود.
طراحی سایت پارالاکس باید طوری در وب سایت استفاده شود که بادید کنندگان برای پیدا کردن سرویس های مورد نظرشان دچار مشکل نشود، به خصوص در وب سایت هایی که مطالب زیادی دارند،پس اگر وب سایتتان دارای محتوای زیادی است و نمیخواهید توجه کاربر از محتوا گرفته شود پس استفاده از تکنیک پارالاکس  گزینه  مناسبی نیست.

معایب طراحی سایت پارالاکس

استفاده از تکنیک پارالاکس در طراحی سایت در زمانی که به موضوع بهینه سازی و بخش سئو می پردازیم پیشنهاد نمی شود. زیرا استفاده ناصحیح و بیش از حد از این تکنیک برای یک سایت چه از لحاظ کاربرپسند بودن، چه از لحاظ کندی در لود صفحات و همچنین از لحاظ سئو بسیار بی فایده و مضر است. این تکنیک بیشتر برای سایت های  تبلیغاتی مناسب می باشد که کاربر را با استفاده از بازی رنگها در صفحه نگه میدارد.

ارسال دیدگاه

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
خانه
فروشگاه
مقالات
جست و جو
Explore
Drag