Skip links

۱۰ فعالیت کلیدی برای درآمدزایی به شیوه خود اشتغالی

می توانید کسب و کار خود را در خانه ی شخصی تان راه اندازی کنید، و دوستان خود را به استخدام درآورید تا اندکی در هزینه ها صرفه جویی کرده باشید. در انتخاب مشتری باید نهایت دقت را به خرج داد و مشتریانی را انتخاب کرد که بتوان به بهترین شکل پاسخگوی نیاز آن ها باشیم و در مقابل بیشترین ارزش را دریافت کنیم.

روش های متعددی برای تامین مالی به شیوه ی خودراه انداز وجود دارد، اما گام اول آن به حداقل رساندن هزینه ها از طرق مختلف از جمله خرید تجهیزات دست دوم، مجهز شدن به فن مذاکره با هدف چانه زنی با تامین کنندگان و دست یافتن به بهترین قیمت ها و تخفیفات، و نیز اجاره و برونسپاری برخی فعالیت ها است. تهاتر، همکاری های چندجانبه و اشتراک برخی منابع مثل اشتراک دفتر کار، نیروی انسانی و تجهیزات، گام بعدی در تحقق این شیوه از سرمایه گذاری است.کم کردن هزینه ها خود نوعی از تامین مالی از منابع داخلی است، بنابراین صرفه جویی و بهره وری مالی در کانون مباحث مربوط به تامین سرمایه به شیوه ی خودراه انداز قرار دارد. در ادامه به بررسی ۱۰ فعالیت کلیدی برای تامین مالی به روش خودراه انداز می پردازیم:

۱) روی نقدینگی تمرکز کنید

پول نقد عاملی کلیدی در موفقیت کسب و کار و ضامن بقای آن است. جلوی نشت نقدینگی در سازمان خود را مسدود کنید. بهره وری را چاشنی کار خود کنید و با کوتاه کردن چرخه ی فروش و یادگیری شیوه ی درست وصول مطالبات، زودتر به پول نقد دست یابید. سعی کنید که با اتخاذ رویکردهای صحیح مزیت رقابتی به دست آورید و در کمترین زمان بیشترین خجم معاملات را صورت دهید.

article_image_one_399.jpg

۲) کمال گرا نباشیم

هیچ گاه نمی توان محصولی را تولید کرد که مورد پسند همگان باشد. کمالگرایی در تولید و عرضه ی محصولات تنها موجب تاخیر می شود. البته این به معنای بی حساب عمل کردن نیست بلکه، اگر محصولتان مبتنی بر شناخت نسبی بازار تولید شده باشد،با یک فرآیند بازاریابی منسجم می تواند راه خود را در بازار بیابد.

۳) اهداف خود را واقعی تعیین کنیم

اهداف فروش باید مبتنی بر واقعیت و دست یافتنی تعریف شوند.

۴) مشاوره بگیریم و به مشتری مشاوره بدهیم

با ارائه ی خدمات مشورتی می توانید تولید ارزش کنید. ضمن آنکه شما یک متخصص هستید و بسیاری از شرکت های مشاوره به دنبال بهره گیری از انتخاب و تخصص شما در قبال پرداخت پول دارند.

۵) نیروی انسانی خود را به دقت و براساس دخل و خرجمان استخدام کنیم

نیروی انسانی یکی از برجسته ترین داراییهای ناملموس سازمان ها است و انتخاب نیروهای انسانی شایسته از جمله مهم ترین وظایف کسب و کارها به شمار می رود؛ چرا که منابع انسانی می توانند در آینده عامل تولید ثروت و یا به عکس مانع آن باشند. چنانچه صاحب یک کسب و کار نوپا هستید، می توانید با حقوقی کمتر از دوستان و آشنایان شایسته ی خود دعوت به کار کنید و یا به صورت مشترک از نیروی انسانی دیگر سازمان ها بهره ببرید. برای نمونه می توانید یک منشی مشترک با دفتر کار مجاور خود استخدام کنید.

۶) شبکه سازی کنیم

هرچه می توانید زمان خود را صرف ایجاد شبکه های ارتباطی و حضور در مجامع صنفی کنید. اگر فاقد بودجه ی لازم برای تبلیغات هستید، چه کسی بهتر از خودتان قادر است که محصولاتتان را به فروش برساند؟ ضمن آن که شبکه سازی و تعمیق ارتباطات می تواند منافع بسیاری را در برداشته باشد، مثل اینکه می توانید گاه از امکانات و تجهیزات همکاران خود بهره ببرید.

۷) مذاکره کردن را بیاموزیم

مذاکره یکی از بهترین روش ها برای کاهش میزان هزینه کردها است. بنابراین ضروری است که صاحبان جوان کسب و کار به این فن مجهز باشند.

۸) فضای آنلاین را فراموش نکنیم

فضای آنلاین و بهره گیری از تکنولوژی موجب بهره وری منابع می شود.

۹) قیمت گذاری صحیح کنیم

شیوه های قیمت گذاری را بیاموزید و سعی کنید که استراتژی مناسبی را در پیش بگیرید. در قبال قیمت ارزش بالاتری را به مشتری خود هدیه کنید.

۱۰) میدان نبرد خود را به دقت رصد و انتخاب کنیم

تصمیم بگیرید که قرار است در کدام جبهه نبرد کنید. شما نمی توانید در عین حال در همه میدان های رقابت حاضر باشید و انتظار توفیق داشته باشید.

Leave a comment

این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه وب شما استفاده می کند.
خانه
فروشگاه
مقالات
جست و جو
Explore
Drag